burgers

Wij aanvaarden ook bankcontact!

Uit de pot

Naast onze "Home-Made-Burgers" hebben we nog tal van andere verse producten en eigen bereidingen.

Af en toe word er nog eens tijd gemaakt voor winterse goulash, vogelnestjes of konijn met bier. Deze worden aangekondigd via onze Facebook-pagina waar u de laatste nieuwtjes, gerechten of gewijzigde openingstijden kunt terugvinden.

Vol-Au-Vent

De vol-au-vent wordt eveneens bereid van verse kip, met balletjes en champignons voor een compleet heerlijke ragout.

Satés

We hebben verse satés met ajuin of paprika en kipsaté's die dagelijks worden gemarineerd en opgestoken.

Kippen-vleugels

Onze kippen-vleugels worden gekruid en voorgebakken in de oven voor een extra krokante korst.

Platte Balletjes

We hebben de platte balletjes op de pan gebakken in ganzenvet voor onweerstaanbare smaak en verder gegaard in de oven.

Runds-stoofvlees

Het stoofvlees word met veel liefde bereid volgens traditioneel recept, welke uiteraard geheim blijft!

Balletjes in tomatensaus

De balletjes in tomatensaus worden met veel enthousiasme gerold voor de allerkleinste klantjes.